Monday, June 11, 2007

Με ένα μινι, τοσοδούλι, διάφανο και ροζ μπικινι!

Μετά από τόσο καιρό απουσίας δε θα μπορούσα παρά να επιστρέψω με το πιο τετριμμένο όλων των θεμάτων ever!

Κ α λ ο κ α ι ρ ά κ ι ! ! Γ ι ο υ χ ο ύ!!! και λίγο πιο αρχιτεκτονικα..... U H U ! ! !

Ήλιος στο full, μαυροτσουκαλισμένα κορμιά που ψήνονται στο φυσικό grill για ώρες πολλές, ιδρώτας, λάδια , δροσερές βουτιές και ααααααχχχχχχ! (προφέρεται με ανοιχτό α και βαθύ χ)

Από τα πιο παράξενα καλοκαίρια.... ανισόρροπος καιρός ενίοτε, εξεταστικές. Κατά μια έννοια είναι αλλαγή κι αυτό. Με διάθεση ανεβασμένη όμως, όρεξη για φλερτ και αυτοπεποίθηση στα ύψη, μήδε το επιβέβλημενο διάβασμα μήδε τα κακά μαντάτα είναι ικανά να με χαλάσουν! Γουστάρω τίγκα!

Άσε που επειδή πολλοί είναι στην ίδια μοίρα είναι παρηγορητικό. Το να λιώνεις στην πόλη μόνος σου, μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, με τη μύτη χωμένη σε βιβλία δεν αποτελεί διακοπή από την υπόλοιπη ετήσια καθημερινότητα, διάολε! Άλλα άμα μπορείς να κάνεις break με φίλους καλούς, δοκιμασμένους η ρουτίνα υποφέρεται.

Βέβαια, θα ήθελα να έρθει η στιγμή που η πόλη θα αδειάσει! Οι δρόμοι θα είναι ελεύθεροι από τα αυτοκίνητα και θα σπιντάρω με την ποδηλατάρα μου σαν νέα Σουμάχερ! Άσε και την οδήγηση (πιστοποιημένα πια, αφού σήμερα παρέλαβα και το δίπλωμα). Όποιος ζει με την προκατάληψη απέναντι στους νέους οδηγούς και δη στις γυναίκες, κακό του κεφαλιού του! Να φάει την μούτζα που του αναλογεί!

Το μόνο άσχημο που εντοπίζω το καλοκαίρι είναι πως τα περισσότερα ωραία μπαράκια της πόλης βάζουν λουκέτο...Αλλά ποιος θέλει να κλειστεί σε τέσσερα ντουβάρια καλοκαιριάτικα; Ας είναι καλά τα πεζουλάκια, ποταμάκια, παρκάκια!

Δεν θέλω να πω τίποτα σοβαρό γιατί ο οργανισμός μου βγάζει καντήλες. Άσε που τα σοβαρά που με απασχολούν τελευταία είναι πολύ σοβαρά. Θα τα κρατήσω για το παραδοσιακό μου ημερολόγιο και για την μυστική γωνιά του μυαλού μου, παρέα με άλλα.

Κι επειδή αν συνεχίσω να παπαρολογώ για το καλοκαιράκι, τα beach bar, τις συναυλίες (James, Air, Amos στις 19 Ιουλίου), δε θα καταφέρω να συμμαζέψω το μυαλό όσο επιδέξια κι αν χειρίζομαι το λάσο, εγώ η πιο γρήγορη κι από τον ίσκιο μου, σταματώ.

Ωρα να σνιφάρω τα βιβλία μου και πάλι!! Ecstasy!!!!

3 comments:

marl(t) said...

χαχαχα! Και στο πιο αρχιτεκτονικό Uhu! Σωστή, πάνσωστη...

Loth said...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΣ ΧΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ..
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

lee said...

Αρχιτεκτονικο & UHU?
Επικινδυνος συνδυασμος...
Καλο κουραγιο με το διαβασμα :)